Emanet 229. Bölüm Fragmanı – Seherle Yaman’ın Mutluluğu

Emanet 229. Bölüm Fragmanı - Seherle Yaman'ın Mutluluğu


Tv Alemi’ne Abone Olmak İçin → https://bit.ly/2VknS2A

Emanet 229. Tanıtım,
Emanet 229. Fragmanı,
Emanet 229. Yeni Bölüm,
Emanet 229. Son bölüm,
Emanet 229. Yeni Bölüm Fragmanı,
Emanet 229. Son Bölüm Fragmanı,
Emanet 229. Bölüm,
Emanet 229. Bölüm izle,
Emanet 229. Bölüm Fragmanı,
Emanet 229. Bölüm Özeti,
Emanet 229. Bölüm Tüyoları,
Emanet 229. Bölüm neler olacak,
Emanet 229. Bölüm Fragman Özeti,
Emanet 229. Bölüm Fragman Tahminler,

Hepinize Merhaba Arkadaşlar Emanet yeni bölüm fragman analiz videomuza hoş geldiniz. Seher ile yaman hep mutlu olsun diyenler ve zuhal konaktan ayrılsın isteyenler videomuzu beğensin sayımızı herkes görsün. Yaman ile seher bu hafta mutlu olacak demiştik ve nihayet sonunda istediğimiz oldu. Gerçekler ortaya çıktı yaman ile seher barıştı. Çiftimiz mutlu yusuf mutlu biz mutluyuz.

Şimdi önümüzdeki hafta başımıza geleceklerden şimdiden korkmaya başladım. Bu kadar mutluluk bize pahalıya patlamaz umarım. Yaman ile Seher sürekli Yusuf’u okula götürüp getirecekler. Bu süre zarfında yusufa kardeş çalışmalarına başlar yaman diye düşünüyorum. Bu daha beklediğimiz ilk kapı derken Yaman sizce kendi çocuklarının olması gerektiğini mi ima ediyor. Bence daha bu tarz sahneler gelecek. Bu sezon çocuk konusu gündeme gelir umarım.

Zuhal Yaman ile Seherin bir birine olan yakınlığını gördükçe daha da gerilecek ve risk almaya başlayacak. Zuhal yerinde rahat duramaz mutlaka hain bir plan ile sahneye çıkar. Peki sizce Zuhal nasıl bir plan yapabilir ikilimizi ayırmak için. Aşağıda yorumlarınızı bekliyor olacağım. Şimdilik bu videomuzun da sonuna geldik. Başka bir videoda görüşünceye kadar kendinize iyi bakın hoşça kalın

Benzer İçerikler

web: https://www.tvalemi.gen.tr/
web: https://hurgundem.com
web: http://www.rehper.gen.tr
web: https://www.hastahaneler.gen.tr

Kaynak : Emanet 229. Bölüm Fragmanı – Seherle Yaman’ın Mutluluğu