Can Yoldaşım 48. Bölüm Özeti – Sandiyanın Fikri

Hepinize Merhaba yepyeni bir Can Yoldaşım dizisi analiz özeti ile karşınızdayım. Sandiya yine bir fikir ile gelir. Her zaman olduğu gibi yine birileri sandiyanın fikrini benimsemez. Surajın aşçılığına güvenen Sandiya Surajın yarışmaya girmesi için bastırır. Ancak herkes Sandiyaya karşı çıkar. Özellikle Mohit surajın böyle bir riske girmesini istemez. Ülkenin en iyi aşçılarının katılacağı yarışmada Surajın sadece kendini rezil edeceğine inanır. Bunun için Surajın böyle bir riski göze almasının gereksiz bir aksiyon olacağını söyler.

Suraj kendine olan güvenini yitirdiği için böyle bir riski göze almaya yanaşmaz. Suraj ingilizcesinin olmamasını bahane ederek yarışmaya katılmak istemez. Ancak sandiya aslında Surajın öz güveninin olmamasından dolayı karşı çıktığını anlamaması mümkün değil. Suraj bu kadar istekli olan sandiya’nın kırıldığını düşünür. Ancak Sandiya üzüntüsünün geçtiğini söyleyerek surajı biraz olsun rahatlatır.

Sandiya Suraj ile bir oyun oynamayı teklif eder. Kendini iş hayatının stresine kaptıran Suraj artık hayal kurmaya bile fırsat bulamamaktadır. Ancak Sandiya ona yardım eder. Sandiya Suraja gözlerini kapatarak yarışmaya katıldığını ve ailesinin onu izlediğini düşünmesini ister. Suraj ailesinin onu izleme fikrini beğenir ve hayal kurarken istemsizce tebessüm eder. Hayal kurmanın mutluluğu ile gaza gelen Suraj sonunda Sandiyanın oyununa gelir ve yarışmaya katılacağını söyler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir