Can Yoldaşım 43. Bölüm Özeti – Suraj Hatasını Anladı

Can Yoldaşım 43. Bölüm Özetine hoş geldiniz. Öfkesi ile hareket eden suraj sonunda sandiyayı otobüse bindirerek evine gönderirken ikilimiz saygı çerçevesinde bir birine iyi dileklerde bulunarak ayrılırlar. Suraj Sandiya ile beraber yaptıkları kuklaları teslim ederken bunlarda senin emeğin var onun için bunları sen almalısın der. Bunu duyan sandiya’da erkek kuklaları suraja geri vererek seninde emeğin var o nedenle bunlarda sende kalmalı diyerek uzatır.

Daha sonra suraj Sandiya’ya bir ihtiyacı olduğunda araya bilmesi için ona telefonu da verir. Suraj her ne kadar itiraf edemese de aslında telefonu sadece sesini duyabilmek için vermiştir. İkili vedalaşırken bunun bir kader olduğunu ve kaderlerinde kavuşmak değil ayrılık olduğunu kabul ederler. ikili ayrılırken ağlamamak için kendilerini zor tutarlar. Suraj hemen oradan ayrılarak sandiyanın göz yaşlarını görmesine engel olmak ister. Suraj son anda pişman olur ve sandiya’yı yalnız göndermenin bir hata olduğunu düşünerek otobüs kalkmadan bir bilet alarak gelir ve son anda yetişir.

Ancak Sandiyanın yanına oturmaz ve arkada koltuktan sandiyayı uzaktan izlemeyi tercih eder. Otobüs hareket eder ve suraj arkada sandiyayı izler. bir süre sonra otobüs mola verir. Suraj ev halkına haber vermeden sandiya ile geldiği için hata yaptığını düşünür ve telefonla ailesine haber verir. Suraj otobüse geri döndüğünde ortalık savaş alanına dönmüştür. Suraj ve sandiyanın arabası kaza yapmıştır. Alevler içinde yanan otobüsü gören suraj şok olur.

Bir yandan alevler bir yandan yaralılar ortalık mahşer alanı gibidir. Suraj korku ile ölülere bile bakarak Sandiyayı arar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir