Can Yoldaşım 42. Bölüm Özeti – Suraj Sandiya Ayrılıyor

Hepinize Merhaba Arkadaşlar Tv Alemine Hoş geldiniz. Videomuza başlamadan önce sizden ricam videomuzu beğenerek bize destek olursanız bizi çok sevindirmiş olursunuz. Can Yoldaşım 42. Bölüm de çok acıklı sahneler sizleri bekliyor. Baştan uyaralım mendillerinizi hazırlarsanız iyi olur.

Chavvi nin okulu pek iyi gitmemektedir. Chabi bu nişanlar aslında biraz okuldaki başarısız durumunu gölgelemeyi amaçlamaktadır. Chavvi arkadaşları ile evlilik konusunda konuşurken mena gelir ama söylenenleri duymaz. Eğer Mena konuşulanları duysaydı Chavvi için işler pekte yolunda gitmeyecekti.

Chavi Nişan için salona inerken Santoş onu görür ve kızının şalını takar. Chavvi aşağı indiği zaman kaynanası tarafından kutsanır. Damat’tan güzel hediyeler alan Chavvi mutludur. Chavvi gibi herkes çok mutludur. Evde mutsuz olan tek kişi Menadır. Çünkü Mena Sandiya gibi Chavviyide kıskanmaktadır.

Ev halkı dans ederken herkes mutludur. Bir Tek suraj aklından bir türlü boşanma kağıtlarını çıkaramamaktadır. Suraj sonunda dayanamaz ve bu konuya bir nokta konulması gerektiğine karar verir. Boşanma kağıtlarını dolaba yerleştirdikten sonra Sandiya’dan dolaptan para getirmesini ister. Amacı sandiyaya boşanma kağıtlarını göstermek ve bu konuyu kapatmaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir