Can Yoldaşım 31. Bölüm Tahminleri Neler Olacak !! 30 Ağustos 2021

.Santoş’un yaptıklarından usananlar ve Sandiya üzülmesin diyenler videomuzu beğensin kaç kişi bizimle aynı fikirdeymiş görelim. Suraj, Sandiya’ya yardım eder. Tabiki bu durum Santoşun hoşuna gitmez ve yine ters davranmaya başlar. Arun Santoş’tan çay ister lakin yine asabiyeti üzerinde olan Santoş arunu takmaz. Bunun üzerine Sandiya olaya müdahale ederek Arun’a çay getirir.

Santoş Sandiyayı zor durumda bıkamka için buğdayları ayıklama işini ona verir. Sandiya bu işi beceremez ancak hemen Suraj yardıma gelerek sandiyayı kurtarır. Sandiyaya yardıma gelen Suraj hemen vantilatörü açar ve buğdayların ayıklanmasını sağlar. Sandiya’nın buğdayları ayıramayacağını düşünen Santoş geri geldiğinde buğdayların temizlendiğini görünce şaşırır.

Ancak daha sonra Suraj’ın vantilatörünü gören Santoş, Sandiya’nın yardım aldığını fark eder. Santoş, Sandiya’nın tek başına bir şey yapmamasını iğneler. Yine kendine yakışan hareketi yaparak laf sokar. Bu arada pazardan dönen Menakşi alınan konservenin son kullanma tarihi geçmiş olduğunu anlaşılır. Santoş, Mena’ya kızar ama sazan gibi Sandiya bu olaya da el atar.Can Yoldasım 31. bolum

Satıcıyla görüşen sandiya ürünün geri alınmasını ister ancak satıcı buna pek yanaşmaz. bunun üzerine sandiya tüketici hakları mahkemesine şikayet edeceğini söyleyince satıcı geri vites yapar ve yardımcı olacağını söyler. Peki siz can yoldaşım dizisi hakkında ne düşünüyorsunuz.. aşağıda yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum. Başka bir videoda görüşünceye kadar kendinize iyi bakın hoşça kalın arkadaşlar. Videoyu beğenmeyi de unutmayın lütfen.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir