Can Yoldaşım 24. Bölüm Fragmanı Özeti Sandiya’nın gerçek yüzünü

Santoş’un gayesi sandiya ile arasını düzeltmenin çok ötesinde olduğu için Başlarda arası düzelmiş gibi görünecek. Lakin Santos Sandiyanın gerçek yüzünü herkese göstermek için elinden geleni yapmaya devam edecek.

Santosun isteği üzerine zor bir sınava giren sandiya erkenden kalkarak sarisini boynuna atar. 15 Gün içinde çok iyi bir gelin olduğunu ıspatlamak zorunda olan sandiya da erken pes etmeye hiç niyeti yok. Bütün bu olanlardan sonra sandiyayı endişeli gören suraj onun bu tedirginliğini gidermek ve bir nevi rahatlatmak için elinden geleni yapar.

Şehir genelinden yapılan sınava girerek başarılı bir sonuç alıp ilk üçe girmeyi başaran biri bu sınavı da rahatlıkla atlatabileceğini dile getirir. Santostan azar işitmek istemeyten sandiya sınavın ne kadar zor olduğunun farkındadır. Her şeye rağmen santosun azarını işitmemek için her işe koşturan sandiya sınavın ne kadar zor olduğunun farkındadır.

Ancak bu sırada santos sanyiya’yı sınamak ister. Sandiya’yı pazara göndererek sınamak isteyen santos alacakların listesini okuyarak sandiyanın ezberlemesini ister. Duyduğu gibi ilk seferde ezberleyen sandiya Santosun övgüsüne mashar olur.

can yoldaşım 24 bölüm özeti,
can yoldaşım 24 bölüm fragmanı,
can yoldaşım 24 bölüm özeti oku,
can yoldaşım 24 bölüm,

Can Yoldaşım 24 Bölüm,
Can Yoldaşım 24 Bölüm izle,
Can Yoldaşım 24 Bölüm Fragmanı,
Can Yoldaşım 24 Bölüm Özeti,
Can Yoldaşım 24 Bölüm Tüyoları,
Can Yoldaşım 24 Bölüm neler olacak,
Can Yoldaşım 24 Bölüm Fragman Özeti,
Can Yoldaşım 24 Bölüm Fragman Tahminler,

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir