Ece Üner ile Susma 1 Eylül 2021 Adnan Son Durum !! 01.09.2021

Ece Üner’in Susma Program’ına Çıkan Adnan Geçtiğimiz Hafta Yapmış Olduğu Açıklamalar ile Bütün Dikkatleri Üzerine Almıştı.Babam ile Eşim Beni 20 Yıldır Aldatıyor Sözleri İzleyen Herkesin Yüreklerini Ağızlarına Getirmişt.Adnan’ın Yakınları Ece Üner’in Program’ına Çıkıp Çok Farklı Şeyler Söyleyerek Olayları Bam Başka Bir Yere Çekmişlerdi Son Durum da Bakalım Neler Olmuş.

Ece Üner’in Susma Program’ına Telefon ile Bağlanan Mehmet Aslında Adnan’ın Yıllar Önce Ben Eşimi Bırakacam Baldızımı Alacam Sözleri Üzerine Adnan’da Mehmet’in Bu Söylediklerini Yalanlamaya Başlamıştır.Bu ikilinin Söylediklerinden Birşey Anlamayan Ece ise Canlı yayına Olayın Merkezi Olan Baldızı Bağlamıştır.

Adnan’ın Baldızı Konuştu !!

Canlı Yayına Bağlanan Adnan’ın Baldızı Mehmet’in Konuştuklarını Doğruladı Fakat Adnan’ın Söylediklerini Yalanladı.Adnan Kendi Elleri ile Baldızını Arayıp Kendi Eşini Bırakacağını Ve Baldızı ile Evlenmek istediğini Dile Getirmiş.Baldız ise bu Durumu Aile ile Görüşüp Adnan’ı Öldüreceklerini Söylemişler.

Fakat Olaylar Büyümesin Diye Bir Müddet Bu Konuyu Sineye Çekmişler. Çok Değişik Olayların Yaşandığı Ece Üner ile Susma Programı Sizlerle Kaldığı Yerden Devam Ediyor.Ece Üner Susma 1 Eylül 2021 Tarıhinde Kendi Saatinde Ve Kendi Kanalında Sizlerle Olmaya Devam Ediyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir