Emanet Dizisi Gerçekler Ortaya Çıkıyor

Emanet Dizisi Gerçekler Ortaya Çıkıyor


Tv Alemi’ne Abone Olmak İçin → https://bit.ly/2VknS2A

Yaman Seheri korumaya çalıştıkça Seher yamanın zor duruma düşmesi için elinden geleni yapmaya devam ediyor. Eğer böyle devam ederse izleyicilerin sıkılacağını söyleyebilirim. Çünkü emanet izleyicisi Yaman ile Seher aşkı için ekran başına geliyor. Gelecek Bölüm ile ilgili araştırma yaparken Sosyal medya da kamera arkası görüntülerine rast geldim. Görüntülerde Yaman ile seher aynı yerde bulunuyordu. Kamera arkası görüntülerde Yusufu da gördüm. Bu bize iki ihtimal veriyor. Birinci ihtimal Bir sezondur sürekli izlediğimiz Yamanın kendini seher için kurşun önüne atması yada Seherin yaman için kendini kurşunun önüne atması şeklinde devam eden klişeleşmiş sahnemiz. İkinci ihtimal da Yamanın Cangöz’ün adamını etkisiz hale getirmesi.

Seher Yamanın telefonunu kurcalarken Cangöz ile mesajlarını gördü. Mesajı biraz netleştirip durdurduktan sonra şu yazıyı gördüm. Bunu sizinle de paylaşalım. Okunması biraz zor olsa da mesaj da Seheri ve Yusufu bırakması karşılığında silahlarını teslim edeceğini ve Artık selimi maşa olarak kullanmaktan vazgeçmesini istiyor. Seher bu mesajdan sonra zaten artık geri adım atması lazım. Seherin karakterinden sapması izleyenleri sıktı biraz. Nazmiye hanım izleyenlerin tepkisini reytinglerin düşmesinden anladı diye düşünüyorum.

Umarım yine birisini hastaneye yatırmazlar. Bu arada Zuhal yamanın güvenini kazanmak için ikbalin kevseri öldürdüğünü söylemesi lazım. Yoksa başka türlü kendini affettiremez ve yamana yanaşamaz. Yaman kevser öldüğünde zaten evde değildi. bu detayıda duygu ortaya çıkartarak yamanın masum olduğunu sehere kabul ettirebilir.

#Emanet #emanet217 #emanet217bölüm #emanet217fragman #Legacy #fragman #Legacy217 #SehYam #EmanetNewSeason #emanetyenisezon

emanet,emanet 217 bölüm,emanet 217 fragman,emanet 217. bölüm fragmanı,Emanet 217 bölüm fragmani,escrow 217 episode trailer,Tráiler del episodio de Legacy 217,emanet 217,emanet 217 bolum fragmani,emanet dizisi 217,Legacy 217episode trailer,Legacy 217episode,Legacy217 episode,Legacy 217.episode,Legacy sequence 217,emanet 217 bolum مترجم,emanet 217 bölüm fragman,emanet 217 bolum fragman,emanet yeni fragmanı,emanet fragman,emanet izle,emanet tanıtım,dizi

Benzer İçerikler

#Tvalemi Bölüm #Fragman

Facebook : https://www.facebook.com/alemitv/

Twitter : https://twitter.com/TvAlemi2

web: https://www.tvalemi.gen.tr/blog/

Kaynak : Emanet Dizisi Gerçekler Ortaya Çıkıyor