Esra Erol 31 Ağustos 2021 Zeynep’in Kararı Ne !! 31.08.2021

Atv’nin Vazgeçilmez Fenomen Program’ı Esra Erol’da Bu Sezona Bomba Gibi Bir Giriş ile Bütün izleyicisini Ve Takipçilerini Heyecanlandıran Paylaşımlar ile Başlayacağını instagram Hesabından Paylaşmıştı.Son Bir Hafta’dır Sosyal Medya Hesaplarından Paylaşımlar Yapan Esra Erol Nihayet Pazartesi Günü Başlayacağını Dile Getirmişti.

Küçük Kız Zeynep Annesi ile Babası’nın Kendisine Yapmış Oldukları Piskolojik Baskıdan Dolayı Evden Kaçtığını Ve Bir Erkek Arkadaş ile Anlaşıp Onun Yanında Kaldığını Ve Bir Daha Annesi ile Babası’nın Yanında Kalmak istemediğini Sürekli Dile Getirdi.

18 Yaşını Doldurmayan Zeynep Canlı Yayında Annesi’nin Yalan Söylediğini Sürekli Dile Getirip Durdu.

Zeynep Yapmış Olduğu Hata’nın Farkında Olmadığını Konuştuğu Cümleler ile Ne Kadar Düşüncesiz ve Akılsız Bir Kız Olduğunu Göstermiş Oldu.

Baba Evinden Kaçtıktan Sonra Tam Olarak 3 Tane Gencin Evinde Kalarak Ve Herkesin Ailesinden Daha iyi Olduğunu Dile Getirerek Yapmış Olduğu Yanlış’ın Ne Kadar Tehlikeli Olduğunu Hala Anlamış değildi.

Zeynep’in Biraz daha Yanlış Konuşmalarına Dayanamayan Esra Erol Canlı Yayında Zeynep’i Anlattıkları ile Yaşadığı Olayları Sürekli Yüzüne Vurduysada Hala Zeynep Yapmış Olduğunun Yanlış Olmadığını Düşünüyordu.Bakalım Esra Erol 31 Ağustos 2021

Salı Günü Yayınlanacak Olan Yeni Bölüm’de Daha Neler Olacak Neler Hepsi Sizlerle Atv Ekranlarında Olmaya devam ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir