Sabahın Sultanı Seda Sayan 1 Eylül 2021 Neler Oldu ! 01.09.2021

Star Tv Ekranlarının Sevilen Sabahların Heyecan Dolu Programı Sabahın Sultanı Seda Sayan Yine Dop Dolu Bir Bölüm ile Sizlerle Star Tv Ekranlarında Olmaya Devam ediyor.Sabahın Sultanı Seda Sayan Yine Dram Yine Aldatma Ve Üzücü Yine Ayrılık Ve Cinayet Gibi Bir Çok Konuyu Ele Alıp Star Tv Ekranlarında Sizlerle Olmaya Devam ediyor.

Kamil Baz 71 Yaşında Arkadaşların Vasıtası ile Tanışmış Olduğu Hatice Hanım ile Evlilik Yolunda ilerlemeye Başlar.Fakat Hatice Hanım Kamil Beyi Evlilik Vaadi ile Dolandırmaya Başlamıştır.

Evlilik Vaadi ile Kandırılan Kamil Baz Bakalım Hatice Hanım’a Ulaşmayı Başaracakmıdır.

Kamil Amca Öncesinde 2 Evlilik Geçirmiş Fakat Yalnız Kalmaktan Bunalan Kamil Bey Emekli Öğretmen Arkadaşı Vasıtası ile Hatice Hanım ile Bir Arkadaşlık Kurmuştur.Hatice Hanım Kamil Amca’yı Evlenme Vaadi ile Dolandırıp Ortalıktan Kaybolmuştur.

Bakalım Kamil Bey Hatice Hanıma Seda Sayan Sayasesinde Ulaşacakmıdır.Büyük Bir ilgi ile Takip Edilen Program Seda Sayan Bakalım Yayınlanacak Olan Yeni Bölüm’de Neler Olacak Neler Hepsi Sizlerle Star Tv Ekranlarında Kaldığı Yerden devam edecektir.Sabahın Sultanı Seda Sayan 1 Eylül 2021

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir