Baş Tacım 63. Bölüm Fragman Özeti – Archana Geçmişe Gidiyor

Kanal 7 nin sevilen hint dizisi Baş tacım 63. bölüm Archana nın manav ile konu8şmasını hatırlaması ile başlıyor. Geçmişi bir türlü unutamayan Archana ve manav verdikleri zor kararın arkasında durabilmek için ne kadar çırpınsalar da geçmiş bir türlü yakalarını bırakmıyor.

Deliler gibi bir birine aşık olan manav ve Archana uzak durmaya çalıştıkça kader onları bir araya getirmenin bir yolunu buluyor. Yatağında manav ile birlikte olduğu zamanların fotoğraflarına bakan Archana geçmişin de yaşadığı mutlu anları bir türlü aklından çıkaramıyor.

Fotograflara bakarak uyuya kalan Archana Rüyasında manavı görür. Manav ile duygusal anlar yaşayan Archana malesef rüyanın sonunda pekte mutlu olmuyor. Çünkü rüyada bile Shravani  karşılarına çıkmayı başarıyor. Archana Karşısında Shravani görünce o şok ile uykudan uyanır.

Bu nasıl bir kader.

O şok ile uyanan Archana Bir bardak su içerek kendine gelmeye çalışır. Bu sırada Manav Shravani ile uğraşmak zorundadır. Geri kalan kısmı Kanal 7 de izleyebilirsiniz. Fazla tüyo verip te dizi keyfinizi mahfetmek istemem.

Baş Tacım 63,
Baş Tacım 63 fragmanı,
Baş Tacım 63. Tanıtım,
Baş Tacım 63. Bölüm,
Baş Tacım 63. Bölüm izle,
Baş Tacım 63. Bölüm Fragmanı,
Baş Tacım 63. Bölüm Özeti,
Baş Tacım 63. Bölüm Tüyoları,
Baş Tacım 63. Bölüm neler olacak,
Baş Tacım 63. Bölüm Fragman Özeti,
Baş Tacım 63. Bölüm Fragman Tahminler,

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir