Baş Tacım 64. Bölüm Özeti Fragman Analizi – Manava Öldü mü?

Kanal 7 nin sevilen dizisi Baş Tacım 64. Bölüm özeti

Manav iş yerindeki işçilerle kavga etmişti hatırlarsanız. Archana için kavga eden manav birde Archanadan azar işitince çok içerlemişti. Bütün bunların üstüne birde iş yerindekileri toplayıp Manav ile arasında ki ilişkiyi herkese anlatınca işler iyice karıştı.

Manavdan dayak yiyen işçi bunun altında kalmamak için mahalle çakallığı yapıp bir kaç haydut kılıklı çakalı manavın üstüne salar. Manav tarafından haşat edilen işçi karşısına çıkmaya cesaret edemedi. Hem iş yerinden kovulmamak için hemde manav bunun bedelini bir daha ödetmesin diye gizlendi.

Çakallar çarşıda iş çıkışı manavı yakalyıp döverler. Kanlar içinde kalan manav sokak ortasında baygın bir şekilde yatarken tesadüfen kalabalığı gören Archana ne oluyor burada diyerek olay yerine intikal eder. Yerde kanlar içinde yatan manavı gören Archana feryadı basar ve yardım ister.

Archana manavı hastaneye getirir. Doktorlar hemen manavın başına toplanırlar acil servise kaldırılan manavın bilinci kayıptır. Archana hemen telefona sarılarak Manavın babasına haber verir. Olayları duyan manavın babası hemen hastaneye koşar. Geri kalanı artık kanal 7 de izlersiniz. şimdilik kendinize iyi bakın hoşça kalın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir