Gerçeğin Peşinde 27 Ağustos 2021 Tahminleri 27.08.2021

Star Tv Ekranlarında Yine Gündem’e Bomba Gibi Konular ile Damga Vuran Program Gerçeğin Peşinde Yeni Konular Ve Konuklar ile Herkesi Ekran Başına Kitlemeye Devam ediyor.Geçtiğimiz Son Bölüm’de Hasan ile Eşi Fatma Arasında Geçen trajedik Evlilik Hikayesi Kötü Sonuçlar ile Bitmiştir.

Fakat Hasan’ın Şüpheleri izleyen Herkesi Hayrete Düşürmüştür.Eşinin Onu Aldattığını Düşünen Hasan Kızı için Dna Testi istemiştir.Bakalım Yeni Bölüm’de Hasan’ın Şüpheleri Ortaya Çıkacakmı ?

Öte Yandan Diğer Konu ise Seher ile Ömer Çiftin arasında Gerçekleşen Anlaşmazlıklar Sonucu Ayrılan Fatma 2 Yıldır Çocuklarını Göremediği için Serap hanım’a Başvurmuştur.Ömer’in Anlattıklarına Göre Seher Hanım’ın Son zamanlarda Akli Dengi Bozulmuş Ve Çocuklarına Zarar Vermeye Başladığı Konusunda iddalarda Bulunmuştu.Fakat Seher Hanım ise Eski Eşi Ömer’in Bu iddalarını Yalanlamıştır.Bakalım İkili Arasında Varılan Sonuç Nasıl Açığa Çıkacak ?

Diğer Konu ise Nuran Bayram’ın Kayıp Olması ile ilgili Olduğu İçin Annesi Suzan Arslan Canlı Yayında Kızının Nerede Olduğunu Anlayabilmek için Gelmişti.

11 Hazirandan Beri Evden Gitmiş Olan Nuran Bayram Neredeydi ! Nuran’ın Telefon’una Gelen Mesaj’dan Sonra Nuran’dan Haber Alınamamıştı.Gerçeğin Peşinde Serap Hanım Nuran’ın Kimin yanında Olduğunu Bulmuştu Fakat Nuran’ın Kimin yanına Gittiği Merak Konusu ? Gerçeğin Peşinde 27 Ağustos 2021

Bütün Bu Soruların Cevabı 27 ağustos 2021 Cuma Günü star Tv’de Sizlerle Olmaya Devam edicek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir