Sabahın Sultanı Seda Sayan 27 Ağustos 2021 Neler Olacak !!

Star Tv Ekranların Sevilen Yüzü Seda Sayan Yeni Başlattığı Sabahın Sultanı Seda Sayan Program’ında Gerçekler Ortaya Çıkıyor.Büyük Bir ilgi Görmeye Başlayan Program Bakalım Yeni Bölüm’de Neler Olacak Neler ? Sabahın Sultanı Seda Sayan Son Bölüm’de Gardırop’ta Yakalanan Ahmet’in Kötü Bir Niyet ile Gelmediğini Dile Getiren Gülsüm Bakalım Ortaya Çıkacak Gerçeklerin Sonucunda Neler Olacak ?

Diğer Bir Konu ise Serdar ile Aslı arasındaki Evlilik Çiftin Hayatını Karartmıştır.Serdar’ın Annesi’nin Anlattıklarına Göre Oğlu Serdar Fakir Ve Hafif Zihinsel Özürlü Bir Genç Aslı ise Babası’nın Başkası ile Evlendirmek Üzere Olan Bir Kız Serdar ile Tanışıyorlar

Aslı serdar’ı Sevdiğini Onunla Evlenmek istediğini Dile Getirip Oğlumun Aklını Bulandırdır.Serdar Aslıya Durumunun Olmadığını Ve Maddi Olarak Buna Gücü Yetmediğini Dile Getirir Fakat Aslı Serdar ile Evlenmeyi Kafaya Koymuştur.

Bir Gün Serdar Gidip Aslı’yı Alıp Evine Getirmiştir.Bunları Gören Anne Ne Yapacağını Bilemez.Aslı’nın Babası ise Onları Öldürmekle Tehdit Eder Ve Bu Olayın böyle Sonlanmayacağını Dile getiri.Bakalım Daha Neler Olmuş Neler Bunların Hepsinin Cevabı Sabahın Sultanı Seda Sayan 27 Ağustos 2021‘de Sizlerle Star Tv Ekranlarında.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir