Sabahın Sultanı Seda Sayan 6. Bölüm Olaylar Karışıyor 30 Ağustos 2021

Star Tv Ekranlarında Yine Küsler Barışıyor Ayrı Kalanlar Buluşuyor.Sabahın Sultanı Seda Sayan Programı ile Bir Çok Aile’nin Yüzü Gülmeye devam ediyor.Geçtiğimiz Son bölüm’de Aslı ile Serdar’ın Kaçırılma Hikayesi Yanlış Çıkmıştı.Canlı Yayına Bağlanan Serdar Eşi ile Mutlu Olduğunu Hiç Bir Zaman Kaçırılmadığını Ve Eşini Çok Sevdiğini Bunca Zamandır Eşinin Ailesi Tarafından Kirası Ödendiğini Dile Getiren Serdar Annesi’ni Suçlamıştı.

Serdar Aslında Annesi’nin Onu Parası için Aradığını Normal’de Çok Kötü Bir Anne Olduğunu Söyleyince Seda Sayan Bile Hayretler içerisinde Serdar’ın Annesi Olan Gülcan hanıma Gözleri Dikmişti.izleyen Herkesin Serdar’ın Sözleri Karşısında Hayrete Düşmüştür.

Serdar Canlı yayında Annesine Beni Arama Sen Benim Annem Değilsin Seni Red Ediyorum Gibi Laflar Çıkınca Program’ın Modu Düşmüştü.Bakalım Serdar ile Annesi’nin Son Durumu Yeni Bölüm’de Ne Olacak Şimdiden Merak Konusu Olacağı Gözükmektedir.

Sabahın Sultanı Seda Sayan 30 Ağustos 2021, Pazartesi Günü Yayınlanacak Yeni Bölüm’de Neler Olacak Şimdiden Merak Konusu Olacağı Bilinmektedir.Sabahın Sultanı Seda Sayan Hafta içi Hergün Kendi Saat’inde Star Tv Ekranlarında Sizlerle Olmaya Devam ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir